Populære SMS lån

SMS lån

På Credita finder du et nemt og overskueligt overblik over de bedste sms lån, fra de bedste Danske udbydere. Vi har samlet de bedste kviklån i en oversigt, hvor du får alle de informationer, du skal bruge for at kunne finde det bedste sms lån. Du finder blandt andet oplysninger om rente, ÅOP, løbetid, hvor meget du kan låne med mere. Hvis du har spørgsmål til oversigten eller til det at låne, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig med at finde det rette lån. Du kan muligvis også finde svar på dit spørgsmål under fanen artikler.

Hvad er et SMS lån

Et SMS lån er et hurtigt lån, som du kan foretage her og nu og få udbetalt det lånte beløb hurtigt. Lånet adskiller sig nemlig fra andre lån på den måde, at du kan blive godkendt til at låne inden for en halv time samt have det lånte beløb til disposition på din konto inden for 2 dage. Ved nogle låneudbydere kan du sågar have pengene samme dag. Dette afhænger af det tidspunkt, du søger lånet på. Gør du den en weekend eller en sen aften på en hverdag, vil det sandsynligvis være tilrådighed på din konto næstkommende bankdag.

Noget af det, der adskiller et SMS lån fra et traditionelt banklån er, at du ikke skal stille nogen sikkerhed i lånet. Dette er også en af de mange årsager til, at denne låneform er boomet så hurtigt. Du bliver nemlig kreditvurderet inden, du får lov at lån penge nu. Dette er en proces, hvor der bliver taget højde for din indtægt, om du har bofælle med mere. Dette er ganske enkelt så selskabet sikre sig, at de får pengene tilbage.

Ydermere så skal du heller ikke uddybe, hvad du skal bruge dine penge til. Der er nemlig ikke nogen bankrådgiver, der stiller dig nogle spørgsmål. Bliver du godkendt til lånet, så styrer du fuldstændig selv, hvad du ønsker at bruge pengene til. Ved et SMS lån slipper du også for den lange proces, der er ved et banklån. Vælger du et hurtigt lån, vil der ofte kun gå en dags tid fra ansøgning til udbetaling – såfremt du bliver godkendt selvfølgelig.

Fordelene ved denne låneform

SMS lånet har det med at blive omtalt negativt i blandt andet medierne samt hos eksperter. Mange er nemlig af den overbevisning, at eksempelvis et banklån er en langt bedre og mere sikker måde at låne penge på. Hvad der er bedst afhænger meget af din situation. I nogle situationer vil et SMS lån sagtens kunne betale sig, og i andre tilfælde vil et banklån være bedst. Et SMS lån har en række fordele, og dem uddyber vi nedenfor.

Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån

Noget af det, der adskiller et SMS lån fra andre låneformer er, at du ikke skal stille en sikkerhed for at få lov at låne. Ved et banklån kan du risikere at skulle stille bil og hus som sikkerhed. Det skal du ikke her. Du kan altså låne, uden at du ejer noget.

Årsagen til at dette kan lade sig gøre, er at låneselskaberne foretager en kreditvurdering, inden de godtager din låneansøgning. De kigger her på faktorer som eksempelvis din indkomst. Vurderer selskabet, at du er i stand til at betale dit lån tilbage, så er du godkendt!

Dit lån – dine penge

Når du vælger denne låneform, så skal du ikke beskrive, hvad du ønsker at bruge dine penge på. Bliver du godkendt til at låne, så kan du benytte det lånte beløb præcis, som du har lyst. Ved et banklån skal du som regel forklare, hvad du skal bruge pengene til. Det synes mange er ubehageligt og unødvendigt, og derfor vælger de et SMS lån i stedet for.

Det går hurtigt!

Fra du har ansøgt hos en eller flere udbydere for at få et SMS lån, til du har pengene, vil der typisk maks gå 2 dage. En af de store fordele ved denne form for lån er nemlig, at udbetalingstiden er så kort. Det betyder altså, du kan være i stand til eksempelvis at betale en uforudset udgift hurtigt.

Sammenlignet med et banklån, er udbetalingen på SMS lånet markant hurtigere, og det er også en af årsagen til, at denne form for lån er blevet så populær. De fleste firmaer godkender inden for 1 time, nogle faktisk helt ned til 30 sekunder! Udbetalingen ligger typisk på 1-2 dage.

Nem godkendelse

Det er ofte nemmere at blive godkendt til et SMS lån end andre låneformer. Nogle af de krav, du vil møde er for eksempel, at du ikke må stå registreret i RKI, skal være over 18, og så må du heller ikke have et lån hos udbyderen i forvejen.

RKI er en database over dårlige betalere, der benyttes af virksomheder. Du vil også opleve at skulle indtaste din månedlige indkomst for at blive godkendt. Sammenlignet med et banklån, så er processen for godkendelse ved et SMS lån noget hurtigere og nemmere.

Du styrer selv beløbet

Ved et SMS lån binder du dig ikke til at låne et større beløb. Det betyder også, at det er nemt og overskueligt at tilbagebetale, og du slipper dermed for økonomiske problemer efterfølgende, hvis du har styr på tilbagebetalingerne af lånet. Du er hos de fleste selskaber også selv hersker over, hvor hurtigt du ønsker at betale dit lån tilbage.

sms lån

Gode råd inden du låner

Når du skal låne penge via et SMS lån er det væsentligt, at vælger det helt rette lån for dig. Markedet for SMS lån er stort, og derfor kan det virke meget uoverskueligt at undersøge alle de lån, der finds. Det forstår vi hos Credita, og derfor har vi samlet alle markedets bedste lån i vores oversigten ovenfor.

I oversigten finder du blandt andet oplysninger om beløb, renter, løbetid, ÅOP med mere. Alle de nødvendige oplysninger, du skal bruge, når du skal foretage et SMS lån. Nedenfor får du en række råd, som du kan tage med, hvis du skal til at låne.

Ansøg altid flere steder

Det er uforpligtende at ansøge om et SMS lån, og du binder dig ikke til noget, før du har indgået en aftale med et selskab. Eksempelvis renten for dit endelige lån er også baseret på din indkomst, og derfor kan du først kende lånet 100%, når du har dit tilbud. Derfor er det en god idé at søge flere steder, så du sidder med flere tilbud på hånden, og altså kan finde det, der matcher dine behov bedst. Når du skal sammenligne de forskellige lån, anbefaler vi at du kigger på områder som ÅOP, rente, løbetid med mere.

Læg et budget

For at sikre dig, at du kan tilbagebetale dit lån og ikke skal hænge på dyre renter anbefaler vi hos Credita, at du altid lægger et budget. Det er giver dig et overblik over din økonomi, og samtidig får du et overblik over, om du har råd til at betale lånet tilbage. Nogle ender desværre i RKI, efter de har foretaget et lån, og det er super ærgeligt. Et budget kan være med at afhjælpe dette, hvorfor du også bør lægge sådan et. Et godt tip til dit budget er, altid at have lidt penge tilbage, så perioden du skal betale lånet af på, ikke bliver for stram rent økonomisk. Har du problemer med at lægge et budget, så forhør dig hos venner eller familie. De kan helt sikkert hjælpe dig!

Tænk dig om før du låner

vSelvom der er mange fordele ved et SMS lån, så er der også en række risici forbundet med denne låneform. I og med at man kan have pengene udbetalt så hurtigt, bliver mange også fristet af et hurtigt lån.

Det kan også være fint, men det kræver naturligvis, at du har pengene til at betale det lånte beløb retur. Renterne på et SMS lån er typisk højere end et banklån, og betaler du ikke tilbage til aftalt tid, kommer der renter på. Et SMS lån fører for nogle lånetagere til en registrering i RKI, der er en database for dårlige betalere. Det kan have mange konsekvenser for dig på længere sigt – eksempelvis at du ikke kan eje noget.

Du bør også tænke, om det i virkeligheden er nødvendigt at foretage et lån. Kan du samle det nødvendige beløb sammen ved at spare op i stedet? Er du stadig besluttet på at foretage et SMS lån, så anbefaler vi altid, at du laver et budget med dine omkostninger. Hermed sikre du dig, at du har penge til at betale dit lån tilbage.

Hvilke ulemper er der?

Ligesom der er fordele ved et SMS lån, så er der som ved alt andet også ulemper. En af ulemperne er at renten er høj i forhold til andre typer inden for lån. Det er en af de dyreste måder, du kan låne penge på. På trods af en høj rente er det vigtigt, at du holder dette op mod de fordele, der er knyttet til denne lånetype.

Dog er konkurrencen for denne låneform også blevet hævet markant, og det betyder, at renterne også har været faldende. Det er per dags dato også muligt at finde et lån, hvor du ender med at betale et ganske fornuftigt beløb i renter, ÅOP med mere. Det er altså vigtigt, at du sikre dig, at du har råd til at betale det beløb du har lånt retur, da løbetiden ofte er kort. Kan du ikke betale tilbage, vil der komme renter og gebyrer på, og det er her, hvor det for alvor bliver dyrt.

Hvornår bør jeg overveje et SMS lån?

Der kan være mange situationer, hvor det kan være en fordel at tage et SMS lån. Det kan både fungerer som en løsning, hvis du skal betale en pludselig uforudset udgift tilbage, eller hvis du ønsker at komme afsted på din drømmerejse. Mulighederne er mange, og det er kun dig, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Vi har dog nedenfor beskrevet et par scenarier, hvor et SMS lån ville er en god idé.

Uforudsete udgifter

Vi kender alle sammen de situationer, hvor der opstår en uforudset udgift. Det kan være bilen går i stykker, og du ikke kan undvære den. Det kan også være, du står og skal betale en regning, som du har glemt alt om, og som skal betales.

I sådanne situationer kan et SMS lån være en god løsning, da du på kort tid kan have penge udbetalt til at betale dine regninger. Et andet tænkeligt scenarie kunne være, at du står i slutningen af en måned, og der ikke er flere penge på kontoen. I sådan en situation kan et SMS lån også være en fantastisk løsning.

Indfri dine drømme

En anden ting man kan bruge et SMS lån til, er at indfrie sine drømme. Det kan være, at du længe har gået og luret på din drømmerejse og nu er kommet i en situation, hvor du har brug for at komme væk fra hverdagen og trække stikket ud.

Her kan et SMS lån hjælpe dig, for du på kort tid kan have dine penge udbetalt, og det er relativt nemt at blive godkendt. Som førnævnt er en af de mange fordele ved et SMS lån netop, at der ikke er nogle, der spørger, hvad du skal bruge pengene til. Du skal derfor ikke få dårlig samvittighed over, hvad du bruger dine penge til.

Det kan også være, du står og mangler en nye computer op til studiestart. Mulighederne er mange, og det er kun dig, der bestemmer hvad pengene skal bruges til! Husk altid at sikre dig, at du også har råd til at betale lånet tilbage.

Guide til at finde det rigtige SMS lån

Et SMS lån kan blive dyrt, hvis du ikke kan betale det lånte beløb tilbage. Derfor er det enormt vigtigt, at du vælger det rigtige lån, så du ikke ender med at få unødvendige renter, fordi du ikke kan betale det lånte beløb tilbage. At få et overblik over et til tider uoverskueligt lånemarked kan derfor være svært. Dette problem prøver vi at afhjælpe hos Credita ved at sammenligne alle de bedste SMS lån. For at du også kan finde det rigtige lån, har vi også lavet en guide, så du står bedst muligt rustet, når du skal finde det lån, der passer til dig.

Få styr på det praktiske

Inden du begynder at undersøge markedet for SMS lån, bør du sætte dig ned og få styr på, hvor mange penge du vil låne. Du skal ligeledes finde ud af, hvor mange penge du er i stand til at tilbagebetale hver måned. Det gør du bedst ved at lægge et budget, hvor du medtager din månedlige indkomst samt alle dine faste omkostninger. Kan du ikke lave et budget, findes der masser af godt materiale på internettet. Du har helt sikkert også en ven eller et familiemedlem, der kan hjælpe dig.

Når du har fundet ud af dette, er det værd at overveje, om du ville kunne spare pengene op i stedet for at låne, og is så fald også, hvor lang tid det ville kræve. Et SMS lån koster penge i rente, og kan du spare dem op, er det en løsning, du bør overveje. Står du med en uforudset omkostning, så er det ikke sikkert, at det er en mulighed.

Få et overblik over markedet for SMS lån

Når du har fået styr på alt det praktiske, er det tid til, at du skal finde det lån, der passer dig bedst. Du kan via vores oversigt ovenfor få oplysninger om de bedste lån på markedet fra de bedste udbydere. Det kan godt virke overskueligt at gå i krig med at undersøge markedet.

Vores oversigt indeholder dog alt den information, du skal bruge. Du kan i tabellen få et overblik over renter, ÅOP, lånebeløb, løbetid, brugerbedømmelse samt hvad det kræver at blive godkendt. Vi anbefaler hos Credita altid, at du vælger et lån med lavest mulig ÅOP og rente. Du får i oversigten et låneeksempel, så du kan se, hvordan de forskellige ting udregnes.

Indhent flere tilbud

Nogle låneselskaber fastsætters først den endelige rente på det endelige lånetilbud. Dette skyldes, at de skal først kigge din kreditvurdering igennem. Vi anbefaler derfor altid, at du beder om et tilbud fra flere forskellige udbydere, så du får et grundlag at sammenligne ud fra. Det er helt uforpligtende, og du er til hver en tid velkommen til at takke nej. Hvis du har 3 forskellige tilbud, har du nemmere ved at sammenligne med resten af markedet, og du kan dermed gå med det bedste tilbud, det der passer bedst til dit behov.

Ansøgningen

Når du har fundet et eller flere steder at ansøge om et lån, er det tid til at udfylde ansøgningen. Der kan ved nogle selskaber være krav om at vedhæfte eksempelvis lønsedler eller årsopgørelsen. Det er forholdvist nemt at ansøge om lån, og tit er det eneste, du skal bruge dit nem id.

For at blive godkendt skal du være over 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret. Hos nogle selskaber skal du dog være over 25 år. Efter du har ansøgt, vil der ofte ikke gå mere end 15 minutter, før du har svar på din ansøgning. Bliver du godkendt vil du have pengene på din konto inden for et par bankdage. De fleste selskaber overfører det lånte beløb til dig den næstkommende bankdag.

Ansøg altid flere steder

Det er helt uforpligtende at sende flere låneansøgninger afsted. For at sikre dig, at du får det bedst mulige SMS lån anbefaler vi derfor hos Credita, at du altid ansøger om lån hos 3 forskellige udbydere. På den måde får du et meget bedre grundlag at sammenligne dine tilbud og dermed finde det perfekte SMS lån for dig.

En af årsagerne til, at det er en god idé at søge flere steder er, at du først får den endelige ÅOP og rente på det lånetilbud, du modtager, efter du er blevet godkendt. For at få et bedre grundlag at sammenligne ud fra, så er det en god idé at søge flere steder. Selvom du ansøger hos 3 selskaber, så er det helt uforpligtende, indtil du har underskrevet den endelige aftale. Ansøger du om flere lån er du sikret, at du får det mest attraktive SMS lån.

Hvor høj er renten?

Som du måske er bekendt med, så er et SMS lån en af dyreste former for lån på markedet. Dette er forårsaget af den korte låne periode. Nogle lån skal du have betalt pengene tilbage inden for 30 dage. Dette afhænger dog af udbyderen og hvilket lån, du ender med at tage.

Den korte periode gør også, at ÅOP og renten bliver højere sammenlignet med for eksempel et banklån. ÅOP betyer også årlig omkosting i procent og er de samlede omkostninger ved lånet. Medregnet i ÅOP er altså både renter og forskellige gebyrer som eksempelvis opstartsgebyr. Du skal altid holde høje med ÅOP’en. Kigger du kun på renten og opstartsgebyret, kan lånet godt ende med at koste dig flere penge, end du måske først havde antaget. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger det SMS lån med den laveste ÅOP.

ÅOP’en er forskellig fra udbyder til udbyder, og det afhænger også af det lån, du vælger, men generelt ligger ÅOP’en på mellem 10 og 30%. Dette afhænger af flere forskellige ting, blandt andet hvor mange penge, du ønsker at låne.

SMS lånet har på rekorttid vundet indpas hos danskerne, og det betyder også, at konkurrencen blandt selskaberne er rigtig stor. Det fører til billige lån, da selskaberne naturligvis gerne vil have forbrugerne til at tage et lån ved dem. Konkurrencen har hos nogle udbydere medført, at du kan få et SMS lån uden renter og gebyrer den første gang, du vælger at tage et lån ved dem. Du skal altså kun betale det lånte tilbage. Når du kigger efter et SMS lån, er det en god idé, hvis du kigger efter sådan et tilbud, da det kan spare dig penge i renter. Husk dog alligevel at kigge på ÅOP, hvis du er på jagt efter sådanne tilbud.

På trods af højere renter og ÅOP, er det vigtigt, at du holder dette op i mod fordelene ved et SMS lån. Du har for eksempel pengene indbetalt på din konto markant hurtigere, end ved et banklån. Det beløb du har mulighed for at låne vil ofte heller ikke være i den høje ende, og derfor er beløbet for rente og ÅOP til at overkomme for de fleste.

Et SMS lån er hurtige penge

Står du og mangler penge, så er et SMS lån en af de hurtigste måder, du kan få penge på. Et SMS lån er et hurtig lån, hvor du kan låne mellem 500 og helt op til 300.000. Hvor meget du kan låne, afhænger i høj grad af, hvilken låneudbyder du vælger at bruge. Sammenligner man SMS lån med andre lånetyper som for eksempel et banklån, så er en af de store forskelle hastigheden. Du kan faktisk i de fleste tilfælde have pengene stående på din konto inden for blot et par bankdage.

Det er altså en fantastisk mulighed, hvis du står og mangler penge her og nu – enten til uforudsete udgifter eller til at indfri dine drømme. En af årsagerne til at et SMS lån går så stærkt er, at selskaberne foretager en lynhurtig kreditvurdering af dig, og du vil derfor få svar inden for 1 time de fleste steder. Du skal ikke fortælle, hvad pengene skal bruges til, ligesom du heller ikke skal stille nogen sikkerhed for lånet. Står du og mangler penge nu og her, så er et SMS lån en rigtig god mulighed for dig!

Hvor meget kan jeg låne?

Beløbet for et SMS lån ligger ofte på en 5-6.000 kroner. Beløbet er ofte lidt lavere, da det blandt andet ikke kræves, at du stiller sikkerhed for lånet. Det gør det eksempelvis ofte ved et banklån.

Et SMS lån er altså ideelt for dig, der står og mangler et mindre engangsbeløb her og nu. Det kan være til at indfri dine drømme eller måske til at betale en større uforudset udgift. Det er helt op til dig, hvad pengene skal bruges på.

Låneselskaberne stiller nemlig ikke spørgsmålstegn ved dette. Skal du låne et større beløb, anbefaler vi enten at vælge et af de større kviklån eller høre banken ad. Hos mange af låneudbyderne har du selv mulighed for at vælge lånets løbetid, samt hvor højt et beløb du gerne vil låne.

Find det billigste SMS lån

Der er mange udbydere på lånemarkedet, og derfor kan det også virke overskueligt, når man skal finde det billigste SMS lån. Vi kender til dette problem, og det er en af grundtankerne bag Credita at gøre markedet mere gennemsigtigt. Vi ønsker at give dig et bedre overblik over lånemarkedet, og vi ønsker at gøre det nemmere for dig at finde det billigste lån. Når mange beslutter sig for at låne, så kigger de kun på renten.

Det er naturligvis også en af de vigtigste faktorer for at få et billigt sms lån, men der er også andre ting, der er værd at kigge på. Ud over renten bør du altid kigge på følgende:

– Stiftelsesomkostinger ved SMS lån
– Administrationsomkostninger
– PBS gebyrer
– Kortgebyrer

En betegnelse for alt dette er ÅOP, der står for årlig omkostninger i procent. Det samler nemlig alle de omkostninger, der er ved lånet. Du kan via vores oversigt nemt få et overblik over, hvad ÅOP’en er for de forskellige lån.

Udbetaling og tilbagebetaling

En af de helt store fordele ved et sms lån er den korte tid til udbetalingen af det lånte beløb. Lånet udbetales nemlig næsten øjeblikkeligt. Ansøger du dog sent om aftenen eller i en weekend, vil du typisk modtage dem inden næstkommende hverdag. Der kan også forekomme forsinkelse, hvis din egen bank og udbyderens bank er forskellig.

Løbetiden for et SMS lån er forholdsvist kort, og det skal oftest betales tilbage inden for 60 dage (bemærk nogle lån har en længere løbetid). Tit er denne periode dog på 30 dage. Kan du ikke tilbagebetale lånet, så er det, at det begynder at blive dyrt i renter og gebyrer. Bemærk at det er muligt at finde nogle lån, hvor du ikke skal betale renter, hvis du tilbagebetaler inden for 30 dage.

Lån som studerende

Som studerende kan det være rigtig svært at få lov at låne penge i banken. De kræver nemlig ofte, at man stiller en form for sikkerhed, og da man typisk bor til leje og ikke ejer en bil, så kan det være svært. Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge, kan det derfor være en oplagt mulighed at tage et SMS lån. Her bliver du nemlig kreditvurderet inden dit lån, og denne vurdering er primært baseret på din indkomst, samt om du står i RKI og ikke, hvad du ejer.

Det er derfor muligt at låne som studerende, hvis du for eksempel mangler penge til drømmerejsen, har fået en stor uforudset udgift, eller noget helt tredje. Husk dog altid at sikre dig, at du er i stand til at betale pengene tilbage igen. For at sikre dette anbefaler vi altid, at du laver et budget med dine indtægter og omkostninger, inden du foretager et lån.

På denne måde kan du nemlig finde ud af, om du er i stand til at tilbagebetale de månedlige rater, der er på et SMS lån. Kan du ikke selv finde ud af at lave et budget anbefaler vi, at du spørger venner eller familie. Er du ikke i stand til at betale de månedlige rater bliver et SMS lån for alvor dyrt, da der bliver pålagt ekstra gebyrer.

Undgå registrering i RKI eller Debitor Registret

Betaler du ikke dit SMS lån af til tiden, kan det medføre registrering i RKI eller Debitor registret. Dette er to databaser for dårlige betalere, som virksomheder kan bruge ved købsaftaler. En registrering i sådan en database kan have store konsekvenser i fremtiden, og derfor handler det om at undgå dette. Det kan blandt andet betide, at du ikke må eje noget, det kunne eksempelvis være en lejlighed eller en bil. Det handler i høj udstrækning om at bevare sin sunde fornuft samt at have det økonomiske overblik. Betaler du altid dine regninger til tiden, er der intet at være bekymret for. Følg nedenstående råd, så er du sikret ikke at blive registreret i de to registre:

– Betal dine afdrag til tiden
– Tilmeld betalinger til PBS (betalingsservice)
– Ignorer ikke rykkere og rykkergebyrer
– Tag trusler om registrering i RKI meget alvorligt
– Forlæng dit låns løbetid, hvis dette er muligt (bemærk ekstra rente kan forekomme)

Når du ikke betaler dine regninger til tiden, får du tilsendt rykkergebyrer. Det er normalt, at der sendes op til 3 rykkere, og dem skal du selvfølgelig reagere på. Ignorere du dem, så er der høj sandsynlighed for, at du ender i RKI og/ eller Debitor Registret. Kan du på forhånd se, at du ikke er i stand til at betale dine regninger, så ring til selskabet eller virksomheden og se, om du ikke kan få lavet en aftale om afdrag. Det er bedre at indgå dialog end ikke at betale regningerne.

Pas på – det kan være dyrt

Hvis du foretager et SMS lån uden at kunne betale det lånte beløb tilbage, kan det blive rigtig dyrt for dig. Dette skyldes nemlig, at der vil komme ekstra renter på samt komme rykkere, der jo alle skal betales. Derfor er det altid en god idé at lægge et budget, inden du foretager et SMS lån, så du er sikker på, at du nu også kan betale det lånte beløb tilbage. Kan du ikke det, kan det som nævnt blive rigtig dyrt. Der vil ofte også være en højere rente på et SMS lån, hvis man sammenligner dette med andre låneformer som eksempelvis et banklån.

Der er dog så stor konkurrence på markedet inden for denne låneform, og derfor er det i dag muligt at finde et lån med en forholdsvist lav rente, hvis man sammenligner med renten for blot få år siden. Med et SMS lån er det oftest muligt at låne et mindre beløb, hvorfor det er godt til forbrug eller, hvis du har en forholdsvist lille udgift, der skal betales. Skal du bruge flere penge, så anbefaler vi her Credita, at du tager et kviklån eller forbrugslån, hvor du oftest kan låne et højere beløb. Du kan her ofte opnå en lavere rente og en længere løbetid. Det betyder, at du har en længere periode at betale lånet af i.

Hvilket SMS lån anbefaler vi?

Her hos Credita ønsker vi at være 100% objektive og præsentere de lån, vores brugere bedst kan lide. Derfor anbefaler vi heller ikke nogle bestemte lån. Vores oversigt er baseret på de SMS lån, som vores brugere bedst kan lide. Det er for eksempel, hvilke lån der bliver ansøgt mest og klikket på mest. På denne måde sikre vi, at det hele tiden er relevante lån, vi præsenterer her på siden, og på den måde, er vi til mest gavn.

Vi ønsker nemlig, at det skal være let og hurtigt for dig at finde det bedste SMS lån, der lever op til dine krav, og derfor vælger vi ud fra, hvad vores brugere synes bedst om. Er du i tvivl om, hvilket SMS lån du gerne vil ansøge, så anbefaler vi, at du ansøger flere forskellige lån, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Det er nemlig en udfordring for udbyderne at fastslå renten, før de har foretaget en kreditvurdering af dig som lånetager. Vi ønsker at levere en service, der skaber en større gennemsigtighed i markedet inden for SMS lån, og derfor anbefaler vi ingen lån frem for andre. Vores oversigt er udelukkende baseret på, hvad vores brugere bedst kan lide og finder værdifuldt.

Credita – hvem er vi?

Hos Credita er vi en uafhængig hjemmeside, der sammenligner markedets bedste SMS lån. Vi ved selv, hvor uoverskueligt, det kan være at gennemsøge markedet for lån, og derfor har vi samlet de bedste af de bedste i en nem oversigt. Vi er en række eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis har spørgsmål.


Få mere info her: